Antena Căutare

Cât au ajuns să coste medicamentele antiinflamatoare la farmaciile de pe litoral. Prețurile sunt de-a dreptul astronomice

O turistă care și-a petrecut vacanța pe litoralul românesc a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cât costă o cutie de antiinflamatoare la o farmacie din zonă în comparație cu alte farmacii din țară. Iată cât a fost nevoită să scoată din portofel!

Galerie
Cât a ajuns să coste medicamentele antiinflamatoare la farmaciile de pe litoral. | Shutterstock.com / Facebook DNSC

Prețurile de pe litoralul românesc au fost întotdeauna exagerate, însă turiștii încă râmân uluiți de cât de mult poate să difere costurile produselor în funcție de zona în care se comercializează.

Deși majoritatea persoanelor se așteaptă ca mâncarea și băutura să fie unele dintre cele mai scumpe lucruri de pe litoral, se pare că și medicamentele le ajung din urmă.

Citește și: Panică pe litoralul românesc după ce un angajat al plajei a făcut o descoperire neașteptată. Ce a văzut: „Au crezut că e o bombă”

Iată cu cât se vinde în prezent o cutie de medicamente antiinflamatoare într-o farmacie de pe litoral!

Articolul continuă după reclamă

Cât a ajuns să coste medicamentele antiinflamatoare la malul mării

Recent, o turistă care și-a petrecut vacanța în stațiunea Eforie Sud a rămas fără cuvinte atunci când a văzut cât costă o cutie de antiinflamatoare la o farmacie din zonă în comparație cu alte farmacii de cartier.

Deși se aștepta ca acolo totul să fie la un alt preț, femeia nu s-a gândit nicio secundă că ar putea fi nevoită să scoată atât de mulți bani din portofel.

Carmen a simțit nevoia să posteze o imagine cu bonul în mediul online într-un grup privat de Facebook intitulat „Eforie Online” pentru a afla care este prețul medicamentului în alte stațiuni.

„Bună ziua ! Vreau să știu și eu dacă în altă stațiune este mai ieftin nurofenul? Astăzi m-a șocat prețul de 58 lei !😔” este întrebarea pe care a lansat-o femeia pe Facebook.

Postarea a strâns imediat zeci de reacții din partea internauților care s-au împărțit în două tabere.

Citește și: Cu cât se vinde un porumb fiert pe litoral la sfârșitul lunii august 2024. Vânzătorii vin cu oferte pentru a-și vinde marfa

În timp ce unii au considerat că prețul este exagerat de mare, alții au ținut să le reamintească celorlalți faptul că femeia a cumpărat o cutie de 24 de comprimante, nu 12, așa cum este o cutie standard.

„E normal prețul că sunt 24. În Cutia normală sunt 12 și prețul e 24/25 lei”

„Este normal, am luat din Vamă, 6 buc, 25 lei.Am întrebat, așa scump? Mi-a răspuns suntem în Vamă!”

„Este cutie mare ! Dublă”

„Și în Costinești am dat tot atât”

„Am luat și din București cu prețul ăla”

„Voi citiți prețurile? Întrebați înainte? Ești pe litoral și ai dat cu 15 mai mult, mare chestie”

„La fel este și la Neptun, pe doua folii de pastile am dat aproape 90 de lei. Ar trebui sa nu mai luam nimic, este bătaie de joc! sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Când începe programul „Litoralul pentru toți” 2024. Tarifele pornesc de la 38 de lei pe noapte de persoană

Cu toate acestea, la o simplă căutare pe internet, putem observa faptul că o cutie de antiinflamatoare de 24 de comprimate pentru răceală și gripă se vinde cu prețul de 39 de lei la o farmacie extrem de căutată, în timp ce la altele costurile variază între 36 lei și 40 de lei

Tichetele educaționale și programul „Cornul și laptele” întârzie și anul acesta. Mii de elevi vor începe școala fără rec... Vești proaste pentru fumători! Țigările s-au scumpit din nou. Cât au ajuns să coste cele mai populare mărci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x