Antena Căutare

Caz revoltător! Un patron i-a zidit picioarele unui angajat în ciment: „M-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton”

Victima a povestit cum s-a întâmplat totul: „M-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kilograme şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos”

Un patron i-a zidit picioarele unui angajat în ciment: „M-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton” | Antena 3 CNN

Un cioban a primit din partea patronului său o pedeapsă la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Bărbatul a fost băgat cu picioarele în două găleți cu ciment, iar patronul său plin de furie l-a amenințat că va rămâne acolo până când betonul se va întări.

Cazul revoltător a avut loc în Bacău, iar ciobanul este încă în stare de șoc.

Citește și: Caz revoltător în Iași! 16 elevi au ajuns la spital după ce au mâncat sandvișuri stricate primite prin programul Masa Caldă

Articolul continuă după reclamă

Iată ce s-a întâmplat cu ciobanul zidit în ciment și ce l-a determinat pe patron să recurgă la acest gest groaznic!

Un patron i-a zidit picioarele unui angajat în ciment

Bărbatul a trăit momente de groază după ce patronul său s-a enervat și l-a pus cu picioarele în gălețile cu ciment pentru a-l pedepsi.

Deși, încă nu îi vine să creadă prin ce a trecut, potrivit Antena 3 CNN, ciobanul a făcut câteva declarații care i-au îngrozit pe români:

Am lăsat-o pe mama şi soţia cu caprele şi m-am dus cu un prieten cu maşina la casa părintească în alt sat. Şi el a aflat şi m-a sunat şi a început să mă înjure. Acolo erau pregătiţi cu un sac de ciment, m-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele şi m-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kile şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo.

Cazul este greu de imaginat, iar autoritățile au intervenit.

Patronul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și pentru lovire și alte violențe, fiind încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău, potrivit Spy News.ro

Pentru că proprietarul stânei nu a acționat singur, oamenii legii au început cercetarea și pentru complicele la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și de lovire și alte violențe.

Cu toate acestea, polițiștii decis pentru cel din urmă să fie cercetat în libertate pentru un moment, chiar dacă la domiciliul său au fost identificate și substanțe psihoactive.

Citește și: Cazul revoltător al unei profesoare din Vaslui care a predat ani la rând în baza unei diplome false. Era foarte apreciată de elevi

Mama victimei a vorbit despre caz de asemenea, luându-i apărarea ciobanului:

Dimineaţa se duce la muls, seara la muls, munceşte.... E băietul meu, aici stă, deci nu avea ce să-i repoşeze, nu.

În ciuda spuselor mamei, patronul susține că nu era mulțumit de serviciile prestate de cioban și că s-a înfuriat din acest motiv.

Deși bărbatul a încercat să fugă, proprietarul stânei l-ar fi lovit fără milă.

Și soția ciobanului a încercat să își spună punctul de vedere în cazul de față, menționând faptul că pe soțul ei l-ar fi bătut de fapt patru oameni.

Mai mult decât atât, scena oribilă a fost filmată și încărcată în mediul online, acolo unde oamenii au început să-și exprime gândurile.

Citește și: Șofer de ambulanță, prins sub influența alcoolului la volan. Bărbatul era în misiune și a lovit un pieton

Supă cremă de brânză, preparatul pe care mulți spun că nu l-ar încerca, dar pe care alții îl adoră. Cum se prepară simpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x