Antena Căutare

Cum a descoperit o tânără că este înșelată. Nimeni nu s-ar fi gândit să caute aceste indicii clare

Tânăra a avut o intuiție extrem de puternică, iar când totul i s-a confirmat a rămas uimită. Iată cum și-a dat seama că iubitul ei o înșela!

Cum a descoperit o tânără că este înșelată. Nimeni nu s-ar fi gândit să caute aceste indicii clare | Tik Tok

Ke Ke, așa cum tânăra este cunoscută pe platforma Tik Tok, a făcut o dezvăluire de-a dreptul surprinzătoare în mediul online după ce a aflat că iubitul ei o înșela.

Tânăra și-a dat seama de acest lucru extrem de ușor, dar mai ales pentru că a crezut în intuiția sa.

Citește și: Povestea de viață impresionantă a ispitei Marius Troana (Beni). Ce a dezvăluit când a fost întrebat dacă a înșelat

Iată ce indicii clare au făcut-o să înțeleagă că presimțirile ei erau chiar adevărate!

Articolul continuă după reclamă

Cum a descoperit o tânără că este înșelată

Ke Ke și iubitul ei aveau o relație la distanță, iar ea a mărturisit că mergea la el acasă ori de câte ori avea ocazia, acolo unde a și găsit un pierce de nas care nu îi aparținea nici ei, nici iubitului său.

Cu toate acestea, tânăra nu s-a pripit și a ales să investigheze totul, iar când și-a dat seama că nu doar cercelul l-a dat de gol pe cel cu care avea o relație, și-a dat seama cât de puternică este intuiția feminină.

„Trebuie să vă reamintiți mereu să credeți în intuiția voastră doamnelor” este îndemnul tinerei care a aflat că este înșelată și care mai întâi a avut o presimțire cu acest lucru.

„Am nasit un pierce de nas în casa iubitului meu, iar instinctul mi-a spus că a trebuit să văd acest lucru cu un scop” a notat tânăra în prima parte a videoclipului postat.

Ulterior, Ke Ke a explicat pas cu pas experiența tristă prin care a trecut, dorind să le avertizeze și pe alte tinere să fie atente întotdeauna chiar și la cele mai mici detalii, mai ales atunci când au o presimțire de acest gen.

În cea de a doua parte a videoclipului, ea a povestit că se pregătea să plece de la el de acasă, însă fix în acel moment a găsit pierce-ul și o multitudine de bonuri pe care el le ține întotdeauna la vedere, prin care s-a gândit că ar fi bine să se uite.

Ke Ke a găsit inițial nota de plată de la cina pe care au avut-o împreună aseară, însă ce a urmat i-a confirmat totul!

Tânăra a luat un alt bon din altă zi în care ea nu a fost alături de iubitul ei, unde erau tipărite 2 băuturi identice și încă 2 diferite.

„Cred că au comandat inițial primele 2 băuturi și apoi următoarele 2. Hmm.. M-am gândit că poate doar a ieșit afară să bea, dar nu, lucrurile se înrăutățesc”.

Citește și: A aflat că partenerul ei are încă două iubite și a pus la cale un plan de răzbunare. Tânăra este acum virală

Fata a luat un alt bon și a continuat.

„L-am găsit și pe acesta de la restaurant, care surprinzător este din aceeași zi. Deci el a avut o zi plină. Aici începem! Două cine diferite. În regulă! Aperitiv... două mese diferite, dar eu m-am gândit că poate chiar i-a fost foame”.

Uitându-se mai atentă pe bon, tânăra a văzut că scria „petrecere pentru 2 persoane”.

„Deci, știi ce? Lasă-mă să ... lasă-mă să. Sunt deja aici, trebuie să mă uit și prin restul bonurilor” a mai spus hotărâtă să caute în continuare.

Următorul bon găsit era dintr-o altă zi, unde scria clar că în locația respectivă s-a plătit pentru doi invitați care au cumpărat două lucruri total diferite.

„Asta arată cât de naiv este. Să lase totul la vedere chiar pe dulap. E nebunesc pentru că niciodată nu m-aș fi gândit să mă uit prin bonurile lui, ca și cum aș face asta în mod normal.

Te gândești să te uiți în telefonul lui sau să cauți pe social media, dar uite că totul era chiar în fața noastră. Am fost aici tot weekend-ul, toate bonurile erau chiar aici pe dulap în tot acest timp.

Universul chiar îți trimite lucrurile chiar în fața ochilor tăi, iar eu am avut doar presimțirea de a mă uita în bonurile lui la modul << de ce nu? >>. Eram ceva de genul << de ce m-aș uita prin bonuri >>”.

Iată videoclipul!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își dea seama

Cum să prepari cea mai delicioasă rețetă de fasole de post. Ce ingredient ar trebui să nu mai uiți pentru un gust autent... Instituțiile își plătesc angajații din Fondul de Rezervă. Guvernul, nevoit să suplimenteze bugetul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x