Antena Căutare

Povestea de viață impresionantă a ispitei Marius Troana (Beni). Ce a dezvăluit când a fost întrebat dacă a înșelat

Beni, ispita masculină de la Insula Iubirii, sezonul 8, care e tot timpul alături de concurente, încercând să le ofere sfaturi, are o poveste de viață incredibilă.

Galerie
Marius a povestit la casting-ul ispitelor masculine pentru Insula Iubirii sezonul 8 că deține două afaceri și anume două studio-uri, unnul de slăbit prin electro-stimulare și un salon de bronzat. | A1

Marius Troana este cunoscut de toată lumea cu porecla Beni și, deși la prima vedere pare un bărbat dur, este și sensibil și are o relație aparte cu divinitatea.

Beni de la Insula Iubirii are o poveste de viață incredibilă

Marius a povestit la casting-ul ispitelor masculine pentru Insula Iubirii sezonul 8 că deține două afaceri și anume două studio-uri, unnul de slăbit prin electro-stimulare și un salon de bronzat.

Citește și: Flacăra ispitei se aprinde din nou pe Insula Iubirii, duminică, la Antena1.Radu Vâlcan va anunţa ce cuplu părăseşte Insula Iubirii

Cu toate acestea, soarta nu a fost mereu darnică cu Beni, care a dus o viață dificilă în copilărie. De-a lungul anilor a avut mai multe meserii și nu i-a fost rușine să mărturisească faptul că a încercat mai multe domenii.

El a lucrat și ca ospătar, o perioadă a fost șofer pe o dubă, iar în Italia a lucrat ca instalator. Nevoia l-a ajutat pe Beni să înțeleagă faptul că trebuie să învețe să facă mai multe lucruri pentru a se întreține.

Mama lui a plecat în Italia la muncă și abia când el a intrat în clasa a 7-a s-a mutat cu ea acolo și a început să își caute și el de lucru pentru a putea să se întrețină amândoi.

Citește și: Cine este ispita Marius Troana (Beni) de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

Beni a făcut eforturi mari ca să nu o dezamăgească pe cea care i-a dat viață și a muncit din greu încă din adolescență. După ce a terminat 8 clase, el a făcut școala profesională și s-a angajat.

Câțiva ani mai târziu, Beni a decis să se întoarcă în România și de-atunci a rămas aici, încercând să își creeze viața de care acum e mândru.

Pe plan amoros, lucrurile au fost complicate. La casting Beni a povestit sincer că, deși știe că e păcat, el s-a băgat în mai multe relații și chiar i-a despărțit pe unii prieteni de-ai lui de iubitele lor.

Atunci când s-a înscris la casting, Beni a spus că el consideră că a adunat multă experiență de-a lungul anilor prin relațiile pe care le-a avut și a învățat cum să ispitească femei, deși ele erau deja în relații serioase.

Citește și: Cine este ispita Eric Berinde de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce poveste de viață tristă are

Ispita în vârstă de 31 ani a povestit că are o relație specială cu divinitatea și s-a căit pentru toate greșelile pe care le-a făcut. El a povestit că s-a pedepsit pentru faptul că a râvnit la femeile care erau în relații și a decis să facă un gest extrem.

Pentru că a simțit o mare povară în suflet din cauza vieții desfârnate pe care a dus-o o vreme, Beni a mărturisit că a ajuns la o biserică din Italia, unde erau mai multe metode de a cere iertarea păcatelor.

Pentru că povara era prea mare, a ales calea mai grea, spune el. A urcat 20 de trepte în genunchi și a spus o rugăcine la fiecare treaptă. Momentul a fost atât de intens încât i-a schimbat viața.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a lansat în muzică! Cu ce artist are prima colaborare muzicală... Marius Moise si Cornel Luchian, întâlnire neașteptată între cei doi concurenți de la Insula Iubirii. Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x