Antena Căutare

Nadia Comăneci nu îi va mai oferi medalia de bronz Sabrinei Voinea. Ce s-a întâmplat

„Zeița de la Montreal” nu poate renunța la propria medalie! Iată ce explicație a oferit după ce a transmis că nu îi poate ceda medalia Sabrinei Voinea!

Galerie
Nadia Comăneci nu îi va mai oferi medalia de bronz Sabrinei Voinea | Google

Imediat după începerea scandalului de la Jocurile Olimpice 2024, Nadia Comăneci și-a exprimat dorința de a se face dreptate pentru cele trei sportive implicate.

Mai mult decât atât, fosta gimnastă a precizat faptul că îi va oferi Sabrinei Voinea medalia sa de bronz pe care a obținut-o la Montreal.

Citește și: Cum arată Nadia Comăneci în costum de baie la 62 ani. Fosta gimnastă are o siluetă de invidiat

Cu toate acestea, Nadia Comăneci s-a răzgândit și a explicat și motivul pentru care nu îi va mai face gimnastei acest cadou.

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a povestit marea gimnastă!

Sabrina Voinea nu mai primește medalia de bronz de la Nadia Comăneci

După proba de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris a ieșit un mare scandal.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis retragerea medaliei de bronz pe care o câștigase Jordan Chiles pentru că echipa ei a înregistrat contestația după expirarea termenului regulamentar de un minut, scrie Can Can.

Și contestația Sabrinei Voinea a fost respinsă, fapt pentru care a făcut ca medalia să ajungă la Ana Bărbosu.

Văzând toate lucrurile care se întâmplă, Nadia Comăneci nu a stat departe de acest caz controversat și s-a implicat cât se poate de mult.

Citește și: Nadia Comăneci, comentarii despre cum a pierdut România medalia de bronz la Jocurile Olimpice: „Am fost la arbitra-șefă...”

„Zeița de la Montreal” și-a dorit să facă dreptate atât pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu, cât și pentru Jordan Chiles. Astfel că, nu a stat cu mâinile în sân și a căutat soluții pentru ca totul să fie exact așa cum ar trebui.

Fosta gimnastă a declarat faptul că Sabrina Voinea a fost depunctată pe nedrept în finala de la sol și că a pierdut astfel medalia de bronz în fața americancei Jordan Chiles. Cu toate acestea, după un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), medalia a ajuns în cele din urmă la gimnasta Ana Bărbosu.

Situația a determinat-o pe Nadia Comăneci să declare că îi va oferi cadou Sabrinei Voicea medalia de bronz pe care aceasta a obținut-o la Montreal.

Cu toate acestea, la aproximativ o lună distanță de la acel moment „Zeița de la Montreal” a precizat că nu va mai putea să facă acest lucru.

Iată ce a declarat marea gimnastă în cadrul alegerilor Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) potrivit Digi Sport.

„Acum nu pot să fac niciun lucru de acest fel. În primul rând, pentru că încă este procesul în derulare la tribunalul suprem, și am și aflat că medalia mea, dacă o aduc în altă parte, trebuie să plătesc o asigurare extrem de mare. Am să mă gândesc la ceva diferit. Dar eu sper că, până la urmă, se va găsi o soluție în care cele trei gimnaste să primească câte o medalie”.

Așadar, pentru un moment gimnasta Sabrina Voinea rămâne încă fără medalie!

Citește și: Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care o primește cea mai bună gimnastă din lume nu este deloc neglijabilă

Zodia lovită de ghinion la final de septembrie. Cine sunt nativii care vor suferi pe toate planurile... Cum se simte Mihai Albu la 6 luni după operația de cancer. Care este una dintre cele mai mari frici ale celebrului desig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x