Antena Căutare

Un bărbat a descoperit că are 37 de copii. De ce nu știa despre existența lor și cum a descoperit totul

Viața lui Peter s-a schimbat în totalitate după ce a aflat că este tatăl a 37 de copii. Cum a putut afla acest lucru abia la vârsta de 62 de ani și de ce nu a știut despre existența lor.

Imagine cu un domn în vărstă care este uimit de ceea ce citește Galerie
Un bărbat a descoperit că are 37 de copii. | Shutterstock

Deși părea că duce o viață normală, Peter, care ieșise într-o cafenea, a primit un mesaj care avea să-i schimbe statutul în totalitate.

Bărbatul plecase dis-de-dimineață de acasă, iar după ce a ajuns la o cafenea, în jurul orei 10:55, telefonul său a anunțat primirea unui mesaj pe contul personal de Fabook.

Textul mesajului a avut un puternic impact emoțional, schimbându-i acestuia atât perspectivele asupra vieții, cât și, mai târziu, viața cu totul.

Citește și: Un bărbat se simțea rău din cauza unui miros care ieșea din pereții casei. Ce a descoperit după ce a făcut o gaură în perete

A descoperit că are 37 de copii la vârsta de 62 de ani

După ce a citit cu atenție fiecare cuvânt din mesaj, Peter a realizat că textul este cât se poate de real, cu toate că nu îi venea să creadă. Mesajul venise de la o femeie ce poartă numele de Rachel, prin care îi comunicase un detaliu aproape de necrezut, cerându-i să o contacteze pentru a afla mai multe detalii.

Femeia i-a mărturisit faptul că există o mare posibilitate ca el să fie tatăl ei biologic, după ce acesta, în decursul anilor 80-90, ar fi apelat la o bancă pentru a face donații de material seminal.

Peter Ellensterin, în vârsta de 62 de ani, a primit informația ca pe o revelație, și totodată, ca pe o supriză plăcută, pentru că el trăia singur, nereușind să-și întemeieze o familie până la acea vârstă.

Rachel i-a explicat că ea a aflat de existența tatălui său printr-un test ADN și că a avut o dorință mare de a intra în legătură cu el cât încă se mai afla în viață.

Deși mesajul l-a făcut pe bărbat să fie confuz și neîncrezător inițial, acesta și-a dat seama că nu are cum să fie mințit după ce a acceptat să o cunoască.

„A fost ca și cum te-ai uita într-o oglindă (...). Am văzut atât de multe din mine în ea, încât a fost ciudat” a declarat bărbatul, potrivit bnnbreaking.com

Citește și: Ce au descoperit oamenii de știință la lupii cenușii de la Cernobîl. Detaliul ce îi poate ajuta pe oameni în viitor

Copleșit de situație și uimit de legătura pe care a reușit să o creeze cu Rachel, Peter a decis să contacteze din nou banca unde a donat material seminal pentru a verifica dacă nu cumva, mai există și alți copii undeva prin lume.

Cu toate că nu se aștepta la un asemenea răspuns, Peter a aflat faptul că nu era tatăl a unui singur copil, ci a 37.

Șocul pe care l-a trăit bărbatul la vârsta de 62 de ani a fost atât de mare, încât lui Peter nu i-a venit să creadă ce trăiește în acele clipe.

Deși banca respectivă l-a asigurat pe bărbat că donațiile sale au fost anonime, reprezentanții acesteia i-au transmis faptul că în caz de urgențe medicale, copiii acestuia ar fi avut acordul să îl contacteze. Totuși, după ce în Marea Britanie a fost eliminat anonimatul donatorilor, copiii au permisiunea de a solicita informații despre persoana donatoare de material seminal indiferent de circumstanțe.

Bărbatul a început o nouă viață cu totul după ce a primit aceste informații și, bineînțeles, a ales să se intereseze de copiii săi.

Cu toate acestea, Peter a reușit să ia legătura cu doar 34 dintre aceștia și a reușit să țină legătura cu ei pe un grup privat de Facebook. Deși nu a reușit să dezvolte conexiuni puternice cu toți, bărbatul s-a declarat împlinit și fericit pentru experiența de viață pe care o are.

„Nu m-am gândit niciodată că voi avea o familie a mea (...) Dar acum am 37 de copii care sunt toți unici și uimitori în felul lor. A fost o experiență cu adevărat îmbogățitoare” a mai declarat acesta.

Așadar, viața lui Peter a fost schimbată în totalitate, și, toate acestea întâmplându-se doar prin intermediul lui Rachel care a avut curajul și dorința de a-l căuta. Bărbatul este recunoscător pentru că a reușit să își cunoască copiii și pentru faptul că a reușit să țină legătura cu ei.

Citește și: Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală cu propria mamă. Ce se întâmpla de fiecare dată când se certa cu bărbatul

Un bărbat a ales să-și spioneze soția și a reușit să se îmbogățească. Cum a câștigat o sumă de aproape 2 milioane de dol... Un bărbat deghizat în măicuță i-a speriat pe Bucureșteni. Escrocul cere să se urce în mașinile oamenilor implorând ajuto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x