Antena Căutare

Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală cu propria mamă. Ce se întâmpla de fiecare dată când se certa cu bărbatul

Laci Jane a povestit pe TikTok despre cea mai mare trădare din viața ei, iar videoclipurile sale au strâns o mulțime de reacții din partea internauților. Iată cum a descoperit tânăra că soțul o înșală cu propria mamă.

Laci Jane în două ipostaze diferite și o imagine în care un bărbat are un telefon în mână, iar o femeie îl privește
Laci Jane a povestit pe TikTok despre cea mai mare trădare din viața ei, iar videoclipurile sale au strâns o mulțime de reacții din partea internauților | Shutterstock & TikTok

O tânără mămică a fost pusă într-o situație de-a dreptul neașteptată, la scurt timp după ce a născut. Laci Jane a primit o „lovitură” dură de la viață atunci când a descoperit că soțul ei o înșală cu propria mamă.

Povestea uluitoare a femeii a devenit cunoscută în mediul online, după ce a publicat mai multe videoclipuri pe contul de TikTok în care vorbea despre trădare celor doi. Postările sale au strâns o mulțime de aprecieri și replici acide din partea femeilor care au trecut până acum printr-un episod de infidelitate.

Totul a pornit de la faptul că Laci Jane locuia în aceeași casă cu mama și partenerul său. După ce familia ei s-a mărit și a devenit mamă pentru prima oară, femeia s-a gândit să își caute o nouă locuință unde să se mute alături de soț și fetița lor.

Citește și: A aflat că este înșelată după ce a folosit o aplicație bazată pe inteligență artificială. Cât de simplu a fost să afle adevărul

Tânăra a dezvăluit că mama ei a început să se poarte ciudat și să aibă un comportament diferit atunci când se aflau în casă, potrivit mirror.co.uk.

Cum a aflat Laci Jane că soțul său are o relație cu mama ei

Laci Jane a declarat că mama ei avea o atitudine total nepotrivită atunci când existau certuri în cuplu. Se pare că femeia îi lua mereu apărare bărbatului, indiferent de motivul care a declanșat conflictul dintre fiica ei și partener.

Tânăra a avut suspiciuni în ceea ce privește relația dintre mama și soțul ei, însă totul a luat o întorsătură uluitoare când acestea au început să se adeverească.

„De câte ori ne certam, mama mea urca de la subsol și îi lua apărarea. Am simțit că este cu adevărat ciudat. Știam doar că ceva nu e în regulă”, a mărturisit Laci Jane pe contul său de TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un detaliu care a pus-o pe gânduri a fost faptul că mama și soțul ei mergeau de fiecare dată împreună la serviciu cu aceeași mașină, chiar și după ce femeia s-a mutat la câteva case distanță de locuința lor.

„Ne vizita des, aveam o suspiciune, mereu am avut. Eu și soțul meu ne certam mereu și ajunsesem la punctul în care trebuia să ne despărțim”, a mai adăugat ea.

Din cauza unei perioade mai dificile în cuplu, Laci Jane a decis ca soțul ei să se mute în casa mamei sale, în timp ce mama ei să se mute alături de ea pentru a avea grijă de nepoțica ei. Cele două s-au apropiat foarte mult, iar femeia a început să-i dezvăluie fiicei sale modalitățile prin care a fost înșelată de partenerul său.

Citește și: Un român acuză că a fost înșelat de o chelneriță conaţională într-un restaurant din Roma: „Era zâmbăreață, frumușică”

„A început să-mi povestească despre soțul meu și toate aceste momente când m-a înșelat cu fel de fel de femei diferite. M-a făcut să promit că nu-i voi spune.”, a mai spus tânăra.

Laci Jane nu a stat prea mult pe gânduri și s-a dus să-l confrunte pe soțul său: „Am spus – „Hei, mama mea a zis că m-ai înșelat în tot acest timp”. S-a uitat la mine în ochi și mi-a spus: Ei bine, de ce nu ți-a spus totul, ce am făcut cu ea?””.

“Nici până în ziua de azi nu a recunoscut, mama nu va recunoaște niciodată. Nu și-a cerut niciodată scuze. În mintea ei, nu s-a întâmplat niciodată”, a mai zis tânăra.

O femeie a văzut că se află ceva sub mașină. Când s-a uitat mai atent a văzut că e o vietatea care mișcă. Ce a urmat... O absolventă de Facultate s-a angajat într-o companie cu program de 8 ore, iar reacția ei a fost surprinzătoare. De ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x