Antena Căutare

Amendat pentru că vindea carne expirată

Polițiștii din Galați au descoperit un operator economic care vindea carne expirată.

În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în Galaţi, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au constatat că în locaţia respectivă se desfăşoară activitate de alimentaţie publică, și că un restaurant este deschis fără autorizaţie.

De asemenea, în urma verificărilor în spaţiul de depozitare (frigider), au fost găsite produse alimentare precumcarne de porc şi de pui, şi lămâi parţial mucegăite, produse pentru care nu s-a putut determina termenul de valabilitate.

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 15.000 de lei pentru punerea la vânzare de produse cu termenul de valabilitate expirat.

Citește și: 3.000 lei amendă pentru zgomotul de la petrecerile de apartament. Legea a fost promulgată

Citește și: Umărire în trafic! Un tânăr a fost prins de către polițiști cu cocaină în valoare de 25.000 de euro

Citește și: Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti dintr-o comună din Constanţa! Un adolescent de 17 ani a fost bătut chiar în maşina de Poliţie

A început sezonul anvelopelor de iarnă. Ce amenzi riscă șoferii care nu respectă legea... Halloween la Casa Albă: Donald Trump și Melania le-au făcut o surpriză inedită copiilor americani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x