Antena Căutare

Ce a facut un copil din Galati la o bariera de acces le-a adus părinților o amendă usturătoare

Pentru că nu şi-a supravegheat copilul, care îşi făcuse un obicei din forţarea butoanelor de pe panourile de comandă de la barierele de acces din Piaţa Centrală din Galați, o mamă de 46 de ania fost sancţionată dur de polițiștii locali.

Autoritățile din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Locală Galaţi au sancţionat-o contravenţional cu amendă de 300 de lei pe o femeie de 46 de ani din Galaţi.

”În calitate de părinte al minorului S.G. nu a luat măsurile necesare pentru a-l supraveghea, acesta blocând în repetate rânduri barierele de acces din Piaţa Centrală prin forţarea butoanelor de pe panourile de comandă”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Alertă de maximă importanță pentru un oraș din România! Poluare imensă! Cum se pot proteja locuitorii. „Se poate ajunge ... Iarna e aproape la munte, însă staţiunile nu par pregătite pentru un nou sezon. Ce găsesc turiştii şi cum răspund autori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x