Antena Căutare

5 sfaturi practice pentru cumpărarea unui ATV second hand

Indiferent dacă sunteți începător sau un veteran în domeniul vehiculelor off road, procesul de cumpărare a unui ATV second hand este destul de lung și trebuie să..

ATV-ul se numără printre vehiculele moderne, potrivite pentru cei pasionați de adrenalină, de sporturi extreme, dar pentru cei care sunt mereu în căutarea unei noi aventuri. Printre avantajele unui ATV se numără siguranța, datorită construcției, dar mai ales libertatea de a ajunge în locuri în care doar vă imaginați să ajungeți până acum.

Indiferent dacă sunteți începător sau un veteran în domeniul vehiculelor off road, procesul de cumpărare a unui ATV second hand este destul de lung și trebuie să te documentezi foarte bine înainte de a da banii pe ceva.

1. Informează-te!

Citește specificațiile și review-urile modelelor pe care le-ai luat în vizor și apoi alege niște modele care se încadrează în bugetul alocat de tine pentru acest proiect.

Pentru mai multă inspirație în alegerea modelului potrivit, intră pe CarZZ.ro și caută printre cele aproape 1000 de anunțuri cu ATV-uri de vânzare.

2. Alege în funcție de nevoile tale

Înainte de a cumpăra un ATV, gândește-te ce vei face cu acesta după achiziție. Cu siguranță nu îți dorești să se pună praful pe el în garaj. De aceea nu îți cumpăra un ATV 4x4 utilitar, dacă tu ești un pasionat al sportului extrem și dornic de adrenalină. Dacă te încadrezi în categoria menționată mai devreme, poți să îți îndrepți atenția către ATV-uri squad.

3. Documentează-te despre modelul ales

Citește cât mai multe detalii despre el, pune întrebări pe forumurile de specialitate, astfel încât atunci când vei merge la vizionări să fii sigur că nu vei lua țeapă.

4. Testează produsul înainte de a-l cumpăra

Nu îl crede pe vânzător pe cuvânt. Fă și tu o tură cu ATV-ul înainte de a da banii pe el. Dacă tot vorbim despre vânzător, fii atent la felul în care vorbește despre vehicul, întreabă-l și de ce îl vinde și după aceea o să îți fie mult mai ușor să îți formezi o idee despre ATV,-ul respectiv, dar și despre proprietar.

5. Fii atent la detalii!

Detaliile pot face diferența. Privește cu mare atenție fiecare părticică a ATV-ului. În cazul unui accident, urmele pot fi ușor de remarcat. Acordă o importanță mai mare verificării cadrului, verifică dacă este sărită vopseaua, dacă există rugină sau semne de crăpături, deoarece, de obicei, acestea sunt semne clare că vehiculul a avut incidente.

Verifică dacă stă drept sau nu. În cazul în care nu pare să stea drept, înseamnă că există o problemă, iar acest lucru înseamnă cheltuială pentru tine sau o nou negociere a prețului.

Alege cu grijă și atenție ATV-ul potrivit pentru tine, astfel încât să te bucuri din plin de alegerea facută!

Peste 3.000 de automobile Mazda 3 sunt rechemate de pe piaţă în Australia din cauza riscului de cădere a roţilor... Sistemul mobil de plată al Rovinietei și al Peajului este blocat! Cum poți plăti?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x