Antena Căutare

A început programul Rabla 2018. Actele necesare pentru accesare

Programul Rabla 2018 a fost lansat, cu două luni mai devreme decât în anul 2017. Ce trebuie să știe cei care vor să se înscrie. Care sunt actele obligatorii.

Programul Rabla 2018 a fost lansat, cu două luni mai devreme decât în anul 2017. Ce trebuie să știe cei care vor să se înscrie. Care sunt actele obligatorii pentru accesare.

Singurele condiţii sunt ca maşina să aibă toate elementele esenţiale şi să aibă o vechime de cel puţin 8 ani. Persoana fizică trebuie să se înregistreze la un producător validat. Mașina veche trebuie predată unui colector autorizat și radiată din circulație. Ultima etapă constă în achiziționarea automobilului nou.

Prima de casare se scade direct din prețul mașinii noi, astfel că banii de la stat nu se alocă efectiv cumpărătorului.

Acte necesare pentru accesarea Programului Rabla 2018

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce primeşte aceste documente, dealerul auto eliberează nota de înscriere, după care începe procedura de casare a rablei.

În termen de 30 de zile de la obţinerea notei de înscriere, cei interesaţi trebuie să caseze maşina veche şi să depună dosarul complet la dealer, potrivit Observator.

Ministerul Mediului estimează că alocarea financiară pentru Programul Rabla 2018 va acoperi achiziţionarea unui număr de circa 19.000 de vehicule noi pe versiunea clasică a programului şi de 2.000 de maşini electrice prin intermediul variantei "verzi".

Premieră în programul "Rabla" 2018. Un nou tip de autovehicule poate fi dus la casare: cât va valora voucherul... ULTIMA ORĂ. Ce se întâmplă cu milioane de șoferi din România. Ministrul Mediului: „TAXA AUTO va fi... stabilită în perio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x