Căutare Live

Aplicația cu care poţi afla timpul în care dispare alcoolul din sânge. Cum știi când te poți urca la volan

Aplicaţia cu care poţi afla timpul estimativ în care dispare alcoolul din sânge a fost relansată și noua versiune aduce în plus ”Testul de echilibru”. Ce poți face cu acesta

Aplicatia Zero la Mie

Aplicaţia cu care poţi afla timpul estimativ în care dispare alcoolul din sânge a fost relansată și noua versiune aduce în plus ”Testul de echilibru”. Ce poți face cu acesta

Zero la Mie este o aplicație, lansată la finalului anului trecut și relansată acum cu îmbunătățiri, prin care utilizatorii care au consumat alcool pot afla timpul estimativ în care vor ajunge din nou la 0‰ alcool în sânge.

Pe baza datelor introduse în secţiunea bio, precum gen, înălţime, greutate, cantitate şi tip de alcool consumat, dar şi timpul de consum, este generat un timp estimativ necesar pentru revenirea la zero la mie alcoolemie.

Noua versiune a aplicaţiei include şi „Testul de echilibru”, prin care utilizatorii îşi pot testa controlul şi reflexele. Astfel, potrivit promotor.ro, prin accesarea camerei telefonului direct din aplicaţie, pe ecran apare o linie de ghidare care trebuie urmată.

Dacă reuşeşti să mergi drept ai trecut testul! Dacă rezultatul este negativ, pe ecranul telefonului este afişat un mesaj de atenţionare şi responsabilizare, iar utilizatorului îi este recomandat să contacteze un prieten sau să comande un taxi.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Atenție, șoferi! Trafic restricționat în București, joi, ziua în care România preia președinția Consiliului UE. Pe unde ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri