Căutare Live

Asa arata noul Nissan Pathfinder

Pentru ca toate evenimente se muta treptat online, Nissan a ales sa prezinte in premiera mondiala primele imagini cu Pathfinder pe pagina oficiala de Facebook. Mai exact, concomitent cu dezvelirea modelului la Salonul Auto de la Detroit, Nissan va posta materialele de presa pe cunoscutul site de socializare. Pentru ca mai sunt cateva ore pana la mult așteptatul eveniment, am decis sa profitam de aceasta “fereastra” pentru a rasfoi trecutul acestui SUV unanim apreciat.

Poate ca Nissan Pathfinder a fost lansat pentru prima data pe piata europeana in 2005, insa acest model isi originile pe pamant american, unde a debutat in 1986 drept un competitor pentru Chevrolet Blazer, Ford Bronco și Jeep Cherokee . Aceasta generatie era construita pe un sasiu tip cadru, pentru o cat mai buna rigiditate torsionala și putea fi comandata atat cu tractiune integrala, cat si in configuratie 2WD. Initial, a fost disponibila disponibila doar o versiune cu doua portiere, dar dupa 1990 s-a trecut la o caroserie in patru usi, pastrand insa silueta de pick-ul acoperit. Tocmai pentru a integra cele doua portiere suplimentare fara a se indeparta de conceptul initial, s-a adoptat o solutie cunoscuta la noi drept "clanta à la Alfa" si pastrata la toate generatiile Pathfinder urmatoare - deschiderea usilor spate se facea de la un maner mascat de montantul C.

Citeste articolul integral pe TopGear!

A aparut o varianta imbunatatita modelului Chevrolet Volt... Luxul de la pompa: Carburantii s-au scumpit cu 84% in doi ani!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri