Antena Căutare

Atentie, soferi! Amenzile rutiere, contorizate pe net

Amenzile de circulatie vor fi contorizate pe Internet, cu ajutorul unui soft special. Punctele, sanctiunile si contraventiile, toate vor fi intr-o baza de date accesibila tuturor conducatorilor auto, daca se va aproba o initiativa a MAI.

Ministerul Administratiei si Internelor supune dezbaterii publice proiectul Ordinul ministrului administratiei si internelor privind evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie, in conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.

Potrivit acestuia, procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, incheiate de agentii de politie rutiera, prin care au fost aplicate sanctiuni contraventionale complementare, se vor transmite, in termen de 24 de ore, in copie, politiei rutiere competente teritorial, care va asigura implementarea mentiunilor in aplicatia informatica „ABATERI".

Foto: Intactimages

VIDEO! Un cal suparat a lovit cu copita un Ferrari... Monovolumul Dacia Lodgy, lansat in Romania - Mirajul pretului mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x