Antena Căutare

Atentie, soferi! Amenzile rutiere, contorizate pe net

Amenzile de circulatie vor fi contorizate pe Internet, cu ajutorul unui soft special. Punctele, sanctiunile si contraventiile, toate vor fi intr-o baza de date accesibila tuturor conducatorilor auto, daca se va aproba o initiativa a MAI.

Ministerul Administratiei si Internelor supune dezbaterii publice proiectul Ordinul ministrului administratiei si internelor privind evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie, in conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.

Potrivit acestuia, procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, incheiate de agentii de politie rutiera, prin care au fost aplicate sanctiuni contraventionale complementare, se vor transmite, in termen de 24 de ore, in copie, politiei rutiere competente teritorial, care va asigura implementarea mentiunilor in aplicatia informatica „ABATERI".

Foto: Intactimages

VIDEO! Un cal suparat a lovit cu copita un Ferrari... Monovolumul Dacia Lodgy, lansat in Romania - Mirajul pretului mic...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x