Căutare Live

Atenție, șoferi! Punctul de amendă a suferit modificări de la 1 ianuarie 2020

Din cauză că legea care prevede plafonarea punctului de amendă a fost atacată la Curtea Constituţională, smenzile rutiere au crescut cu peste 50 la sută, pentru câteva zile, iar apoi vor reveni la valoarea de 145 lei.

Amenzi

Legea pe care Executivul şi-a angajat răspunderea în Parlament în decembrie prin care punctul de amendă era îngheţat şi pentru anul acesta la 145 de lei a fost atacată de PSD la Curtea Constituţională, aşa că nu poate fi promulgată, conform digi24.ro.

În consecinţă, prevederea din Codul rutier care stabileşte punctul de amendă la 10 la sută din valoarea salariului minim, adică 223 de lei, a intrat în vigoare de miercuri, 1 ianuarie 2020. Legea prin care punctul-amendă este plafonat la 145 lei şi în anul 2020 se află încă în Parlament şi aşteaptă să fie trimisă pentru promulgare.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Dacia se apucă de produs primele mașini electrice la Uzina de la Mioveni. Raport excelent calitate-preț!...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri