Căutare Live

Atenție, șoferi! S-a mărit numărul camerelor video care verifică rovinieta

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat că numărul camerelor video care depistează șoferii fără rovinietă a crescut!

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat că numărul camerelor video care depistează șoferii fără rovinietă a crescut! Începând din aceste zile vor fi 74 de astfel de sisteme care îi vor urmări pe șoferii care încalcă legea.

Conform oficialilor CNADNR, noile camere de control au fost amplasate în localitățile Măneciu (DN 1A) și Buzoești (DN 65A).

CE PERICOLE ASCUNDE O MAȘINĂ LĂSAT ÎN SOAREÎn 2014, s-au încasat din plata rovinietei 252 de milioane de euro, cu 3 milioane mai mult față de 2013, după cum anunță și auto-bild.ro.

Cei care nu s-au conformat au primit amenzi, iar peste 220.000 de contravenții au adus la buget peste 20 de milioane de euro, însă aproximativ 60% sunt contestate în instanță.

Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri