Antena Căutare

Audi A6 L e-tron, dezvelit la Salonul Auto de la Beijing

Pe piata din China, cel mai vandut model de la Audi este A6. Iar pentru a-i rasfata ceva mai mult pe asiatici, Audi a lansat si modelul cu dimensiuni mai generoase, botezat A6 L.

Motivul, ar tine mai mult de opulenta decat de nevoie, avand în vedere ca, exeptand cateva persoane care activeaza in NBA, chinezii nu sunt persoane de dimensiuni mari. In plus, gandidu-se probabil ca da bine sa ai si un aer ecologic, Audi aduce înca o îmbunatatire clasicului A6. Astfel, la Salonul Auto de la Beijing au prezentat conceptul A6 L e-tron.

Cu alte cuvinte, coincidenta sau nu, odata cu celebrarea Zilei Pamantului, Audi a lansat versiunea hibrida pentru A6 L. Versiune ce vine ca o manusa oamenilor de afaceri cu un gram de simt ecologic. Asta datorita atat dimensiunilor de care dispune (5,02m - lungime; 1,87m - latime; 1,46m - inaltime) dar si motorasului electric cu care vine echipat. E drept ca „motoras" e putin zis, avand în vedere ca dezvolta 94 CP care, împreuna cu bateriile litiu-ion amplasate în zona din spate ofera o autonomie de pana la 80 km. Cu conditia sa nu depasesti 60 km/h. In caz contrar, te va ajuta si motorul TFSI de 2 litri cu ai sai 211 CP.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Plan pentru traficul din Bucuresti: Parcari mai scumpe in centru si taxe de tranzit... Dacia Duster a depasit 300.000 de unitati vandute la nivel global...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x