Antena Căutare

BMW Concept M135i - Simfonie in ton bi-Turbo

Nici un model fara "M" in fata sau in spate. Acesta pare a fi motto-ul constructorului bavarez care, pentru Salonul Auto de la Geneva 2012, a pregatit Concept M135i, ce aduce la cote maxime puterea si dinamica si in cazul Seriei 1 hatchback.

M135i combina aspectul sportiv al noului BMW Seria 1 si aspectele practice ale un model compact, cu doua usi plus hayon, la care adauga aptitudinile atletice ce definesc un model M Performance.

Bara fata a prototipului are designul specific "M", care semnalizeaza o orientare clara spre drum. Se disting si prizele largi de aer, concepute pentru a face fata cerintelor de racire a motorului puternic. Discurile de frana mari intaresc apetitul pentru performanta al noului model. Iar "flapsurile" tridimensionale din prizele de aer sunt o trimitere la lumea motorsportului. De asemenea, designul specific al partii spate Concept-ului M135i accentueaza latimea masinii.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Sub capota musculoasa a lui M135i se afla "clasicul straight-six" de 3.0 litri, un motor pe benzina, cu sase cilindri in linie si tehnologie M Performance TwinPower Turbo, care dezvolta o putere maxima de peste 300 CP.

In combinatie cu propulsia (tractiune spate), unica in aceasta segment, placerea condusului tipica pentru un "M" (de-a latul!) este atinsa fara nicio problema.

Primele imagini! Noul Volvo V40, pe urmele lui A3 Sportback... Un plus de stil, prin noul Bentley Mulsanne Mulliner...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x