Antena Căutare

Un plus de stil, prin noul Bentley Mulsanne Mulliner

Oficial, influentele pe care Bentley le aduce lui Mulsanne sunt de natura sportiva. Stim si noi ca o interpretare sport pentru o masina de lux e ca si cum ai incalta adidași la costum, insa Bentley a stiut cum sa-l retuseze pe Mulliner pentru un plus de stil.

Nu este un facelift și nici vreun pachet aditional de la Bentley, cum ar fi "M"-ul de la BMW. Asta pentru ca nu isi schimba nici aspectul și nici nu se baga la motor. Bun, si cu ce vine nou, ai putea sa te intrebi? Pai, dupa cum ii șade bine unei mașini de lux, schimbarile pe care le vei observa tin mai mult de finețe. Un fel de retus, daca vrei.

Incepand de jos in sus, prima modificare vizuala pe care o vei sesiza va fi la roți. Daca la modelul Mulsanne dimensiunea standard a jantelor era de 20 de inci, Bentley le marește cu un 1 inch pentru Mulliner. De asemenea, jantele facute din aliaj-usor, iși schimba și aspectul pentru un plus de sportivitate. Trecand mai departe, urcam usor privirea și ne oprim puțin asupra grilelor de aerisire de pe aripele din fata.

Avand ornamentul sub forma unui B batut de vant, Bentley le-a poreclit "Flying B", le-a pus inscriptia "Mulliner" si le-a transformat din crom (cum le gasesti pe Mulsanne) in otel inoxidabil.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

BMW Concept M135i - Simfonie in ton bi-Turbo... Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse se lanseaza in martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x