Antena Căutare

Cel mai mare regret TopGear in 2012

Redactia TopGear testează în fiecare an sute de masini noi. Unii spun ca avem cel mai frumos job din lume. Noi suntem de acord, dar asta nu inseamna ca nu avem si cateva regrete, din cand in cand...

In redactia TopGear nu se va auzi de prea multe ori ca ne pare rau de vreo masina, iar principalul motiv pentru care nu se intampla asta este ca tot timpul avem masini noi de testat. Uneori, suntem ca niste catei din aia atat de fericiti ca ies in parc incat nu au rabdare nici sa se opreasca indeajuns de mult sa miroasa lucruri. In loc, le adulmeca un pic si trec la urmatorul.

Ei bine, in 2012 ni s-a intamplat sa petrecem niste timp gandindu-ne ca se incheie o era. Am fost tristi ca nu se mai fabrica Clio Gordini R.S., dar asta nu pentru ca n-am sti ca urmeaza o generatie noua, bazata pe platforma de Clio 4. Ci pentru ca sfarsitul lui Clio Gordini R.S. marcheaza sfarsitul unei ere: era motoarelor aspirate pe hot hatch-uri.

Galerie foto completa si impresiile noastre dupa un test extensiv de o luna cu un exemplar albastru de Clio Gordini R.S., aici.

Restrictii de trafic in Bucuresti, de Revelion. Vezi zonele vizate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x