Antena Căutare

Cod Rutier 2019. Modificări noi! Cum ar putea rămâne șoferii fără mașini

Cod Rutier 2019. Ce noi modificări li se pregătesc șoferilor și cum ar putea rămâne fără mașini

Cod Rutier 2019. Modificări noi! Cum ar putea rămâne șoferii fără mașini
cod rutier 2019

Cod Rutier 2019. Modificări noi! Cum ar putea rămâne șoferii fără mașini.

Cod Rutier 2019. Șoferilor li se pregătesc schimbări importante. Astfel că, dacă staționează neregulamentar, pe lângă mașinile parcate pe partea carosabilă, și cele parcate pe trotuarele din marile orașe ar putea fi ridicate, anunță o inițiativă legislativă ce a fost pusă recent în dezbatere la Senat și care vizează modificarea Codului Rutier, anunță avocatnet.ro.

Cod Rutier 2019 modificari. Proiectul de act normativ a fost pus de curând în dezbaterea senatorilor. Pentru a se aplica este necesară aprobarea din partea Parlamentului, de semnătura președintelui și publicarea în Monitorul Oficial.

Cod Rutier 2019. Dacă proiectul de act normativ se va aplica, Poliția Rutieră va putea ridica mașinilor care staționază neregulamentar, indiferent dacă sunt parcate pe carosabil sau pe trotuar.

Cod Rutier 2019. În momentul de față, mașinile parcate ilegal pe trotuar nu pot fi ridicate de către autorități.

Modificări la Codul Rutier: Parcarea pe trotuar va fi interzisă. Aplicarea noii legi îi revoltă pe șoferi... Aproape un milion de mașini, rechemate în service, din cauza defecțiunilor! Șoferii riscă să piardă controlul direcției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x