Antena Căutare

Cod Rutier Italia. Cum îi afecteză pe români schimbările din Codul Rutier

Cod Rutier Italia. Schimbările din codul rutier italian îi afectează și pe români.

Cod Rutier Italia. Cum îi afecteză pe români schimbările din Codul Rutier
cod rutier italia

Cod Rutier Italia. Schimbările din codul rutier italian îi afectează și pe români.

Cod Rutier Italia. Potrivit prevederilor, persoanele care și-au stabilit rezidența acolo mai mult de 60 de zile nu mai au voie să circule cu mașini înmatriculate în străinătate. Această regulă se aplică, evident, și șoferilor români, stabiliți acolo.

Cod Rutier Italia. Consecințele noii legi se simt deja, astfel că mai multor români stabiliți în Italia le-au fost ridicate mașinile sau au primit amenzi mari.

Noul Cod Rutier Italia. Ce spune Ambasada României în Italia

Cod Rutier Italia. Amabsada României din Italia a explicat pe Facebook noua legislație dar și impactul asupra românilor.

„Pentru nerespectarea dispozițiilor, amenzile administrative prevăzute de noul cadru normativ sunt între 712 euro și 2.848 euro. În astfel de situații, organul constatator transmite certificatul de înmatriculare către Autoritatea Rutieră italiană („Ufficio della motorizzazione civile”) competentă teritorial, dispune încetarea imediată a circulației vehiculului, transportul și depozitarea acestuia într-un loc care nu face obiectul accesului public.

În cazul în care, în termen de o sută optzeci de zile, ce curge de la data nerespectării dispozițiilor, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu se solicită eliberarea unui document de transfer („foglio di via”) pentru a-l conduce peste frontieră, se aplică sancțiunea administrativă accesorie de confiscare a vehiculului, în temeiul art. 213 din Codul Rutier italian („Codice della Strada”)”, explică Ambasada României.

sursa foto: corriere romagna

Piesele din dezmembrări si vânzările online... Un mare producător de automobile și-a mințit ani la rând clienții! Ce tip de mașini a putut să vândă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x