Căutare Live

Ce trebuie să facă românii din Italia care dețin mașini înmatriculate în România ca să nu mai ia amenzi usturătoare

Noul Cod Rutier din Italia a intrat în vigoare, iar sute de mii de români riscă amenzi usturătoare pentru că dețin mașini înmatriculate în Româniape numele rudelor ori prietenilor. 

Noul Cod Rutier din Italia a intrat în vigoare, iar sute de mii de români riscă amenzi usturătoare pentru că dețin mașini înmatriculate în Româniape numele rudelor ori prietenilor.

Astfel, după ce mai multe persoane s-au plâns de amenzile pe care le-au încasat, se pare că există câteva soluții pentru a nu fi nevoiți să scoată bani din buzunare pentru achitarea amenzilor.

Mai exact, se pare că românii rezidenți în Italia, care și-au înmatriculat mașinile pe numele rudelor din România, au la dispoziție patru variante pentru a scăpa de amenzi.

S-a schimbat legea! Românii din Italia riscă amenzi uriașe, în cazul în care nu îndeplinesc această condiție

”Prima și cea mai simplă, este scoaterea mașinii din Italia pe o platformă, a doua variantă este scoaterea mașinii din Italia și dusă acasă în România cu un șofer care nu are rezidență în Italia, a treia variantă este eliberarea unui act de învoire care le permite să circule 24 de ore și să scoată mașina din Italia. Dar asta implică reținerea documentelor și eliberarea unor plăcuțe provizorii care, însă, trebuie și ele asigurate.

Veste grozavă pentru toți șoferii din România! Ce s-ar putea întâmpla cu punctul de amendă, în scurt timp

A patra variantă este reînmatricularea mașinilor aici în Italia si din acest motiv, aceste birouri de înmatriculări din toată Italia vor fi foarte probabil luate cu asalt de românii rezidenți aici care au ales soluția înmatriculării în România din motive economice”, a transmis pentru Digi24, Sergiu Balaban.

România s-a cutremurat din nou miercuri dimineață! Al doilea seism în câteva ore... Subvenții de 1.500 de lei, lunar, pentru o categorie de români. Primii bani se dau în decembrie, înainte de Crăciun...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x