Antena Căutare

Constanţa: Instructor auto, prins băut la volan în timp ce se afla în procedura de examinare a unui motociclist

Un instructor auto a fost prins băut la volan de poliţiştii constănţeni, marţi, în timp ce se afla în procedura de examinare a unui motociclist. În urma testării bărbatului, a rezultat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Biroului Rutier Constanţa au prins un bărbat care conducea un autoturism, în timp ce se afla în procedura de examinare auto, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul respectiv este instructor auto, iar persoana examinată se afla pe motocicletă. Procedura spune că în spatele cursantului trebuie să se afle, într-un autoturism, un instructor şi un examinator, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. Pe numele instructorului auto a fost întocmit dosar penal.

Sursa : news.ro

Constanţa: O maşină a Poliţiei a intrat într-un stâlp după ce autoturismul din faţa sa a virat neregulamentar... Ultima șmecherie: Samsarii au dat la mașini 3,2 milioane de km înapoi! Mai exact, au înconjurat pământul de 80 de ori și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x