Antena Căutare

CSA: Atentie la falsificatorii de polite RCA!

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis sa oblige societatile de asigurare sa numeroteze vignetele care insotesc asigurarile de raspundere civila auto (RCA) si sa inscrie numerele acestor vignete pe polite, aceasta masura fiind menita sa ofere asiguratilor un plus de siguranta in ceea ce priveste veridicitatea politelor RCA cumparate, a anuntat CSA, intr-un comunicat.

"CSA a fost sesizata cu privire la comercializarea de catre terte persoane a unor polite RCA care s-au dovedit a fi false. Pentru a proteja asiguratii de eventuale alte practici frauduloase de falsificare a politelor RCA, numerotarea vignetei este singura solutie legala pe care o poate lua CSA, intrucat noi nu avem competente legale cu privire la instrumentarea si sanctionarea infractiunilor de fals in documente si uz de fals", a declarat, in comunicat, presedintele CSA, Angela Toncescu.

Tot articolul, in Saptamana Financiara

Programul "Rabla" continua in 2011. Tichetele din 2010 nevalorificate inca, valabile pana la 31 ianuarie... Taxa auto: Masinile importate in 2010, inmatriculate pe normele actuale pana pe 31 ianuarie 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x