Antena Căutare

Cum își aleg femeile și bărbații mașina? Ce contează mai mult pentru fiecare

Experții în domeniu spun că mașina pe care o conduci reflectă mai mult despre personalitatea ta decât îți poți imagina. Așa că putem spune cu mâna pe inimă că mașina îl face pe om, nu?

Experții în domeniu spun că mașina pe care o conduci reflectă mai mult despre personalitatea ta decât îți poți imagina. Așa că putem spune cu mâna pe inimă că mașina îl face pe om, nu?

Conform unor studii efectuate de anumite siteuri specializate in acest domeniu, femeile pun mare accent pe preț. Prin urmare, peste 78% dintre femei au răspuns că primul criteriu este prețul.

Intră pe CarZZ.ro și vezi cele mai ieftine mașini scoase la vânzare din toate zonele țării.

Există și aspectul vechimii mașinii. Un procent de 55% dintre femei au spus că iau în calcul cât de veche este mașina pe care vor să o cumpere.

Si dacă în primă fază am vorbit despre bani, si cea de-a treia caracteristica luata in calcul se refera tot la bani. Da, pentru ca 45% dintre femei spun ca pentru ele conteaza consumul de combustibil. Pai da, daca masina consuma mai putin, raman mai multi bani penru alte placeri feminine, nu?

Exista o impresie generala ca femeile stiu mai putine lucruri despre masini decat barbatii, dar in toate studiile efectuate femeile au iesit invingatoare. Da, femeile se pare ca stiu sa judece cum se cuvine o masina.

Fie că este vorba despre un SUV, o mașină de lux sau chiar un pick-up, femeile știu ce este bun în materie de mașini. Pentru că femeile preferă sa studieze toate sondajele de piață înainte de a cumpăra o mașină nouă.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini SUV scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Și bărbații țin cont de prețul mașinii atunci când vor să își schimbe mașina. La fel ca femeile, pe locul doi în luarea unei decizii este tot vechimea, cu cât mașina este mai veche cu atât există riscul să se defecteze mai repede.

În preferințele bărbaților pe primul loc se află mașinile de familie, dar sexul masculin se uita si dupa masinile sport. Da, intr-un studiu efectuat de niste jurnalisti din străinătate atunci când proprietarii de masini au fost intrebati daca ar cumpara aceeasi masina inca o data, barbatii au spus ca s-ar indrepta spre masini mai sport.

Cei mai mulți bărbați sunt loiali anumitor branduri, peste 40% dintre ei fiind influentati de reputatia unui anumit brand. Barbatii sunt de acord ca look-ul, puterea si prestigiul ii influenteaza in alegeri.

De la 1 ianuarie 2018 amenzile rutiere vor crește... Trucuri de curățenie utile pe care șoferii trebuie să le știe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x