Antena Căutare

Cum plătești taxa de pod Fetești, prin SMS sau la benzinării. Amenda este usturătoare

Taxa de Pod Fetești- Cernavodă poate fi plătită direct, la trecere, prin SMS, la benzinării și online. Care sunt pașii, care e valabilitatea și cât e amenda, în cazul în care omiți să plătești taxa de pod

Cum plătești taxa de pod Fetești, prin SMS sau la benzinării. Amenda este usturătoare Galerie
Taxa de pod Fetesti

Taxa de Pod Fetești- Cernavodă poate fi plătită direct, la trecere, prin SMS, la benzinării și online. Care sunt pașii, care este valabilitatea și cât este amenda în cazul în care omiți să plătești taxa de pod

Taxa de pod Fetești – Cernavodă poate fi plătită prin patru metode: la punctele de trecere, la benzinării, prin SMS sau online, pe internet.

Taxa de pod Fetești prin sms. Taxa de pod Fetești- Cernavodă poate fi plătită foarte simplu, prin SMS, la numărul unic la numărul 7577, indiferent de rețea. Prețul taxei de pod Fetești- Ceranvodă prin SMS este calcuată în funcție de tipul autovehicului.

Taxa de pod Fetești prin sms - Pașii care trebuie urmați

  • Cei care aleg să plătească taxa de pod Fetești – Cernavodă prin SMS la numărul unic 7577 (Orange, Telekom, Vodafone, DigiMobil), trebuie să precizeze în SMS numărul de înmatriculare și categoria autovehiculului, după cum arată imaginea de mai jos.
  • Așadar, sms-ul inițial pentru un autoturism de până în 3.5 tone, va conține numărul de înamtriculare urmat de cifra 1.
  • Imediat după trimiterea sms-ului, veți primi înapoi un alt sms care cere confirmarea plătții pentru numărul de înmatriculare precizat. La acest SMS, dacă numărul de înamtricuare este corect introdus, trebuie să răspundeți cu DA.
  • Ulterior, veți primi un SMS de confirmare a plății.

Plata pentru taxa de pod Fetești prin SMS se poate face înainte de trecerea pe pod sau după trecere, în termen de 24 de ore.

Taxa de pod Fetești valabilitate - Poți să plătești pentru un anumit număr de înmatriculare taxa de pod prin SMS, valabilitatea fiind de 12 luni de la trimiterea SMS-ului. Dupa 12 luni, daca mașina pentru a cărui număr a fost achitată, taxa de pod prin SMS nu a trecut pe pod, taxa își pierde valabilitatea și e nevoie de un nou SMS.

Taxa de pod Fetești Cernavodă - Preț și valoare amendă

Circulația fără a plăti taxa de pod Fetești – Cernavodă constituie contravenție și se sancționează cu amendă. Cuantumul amenzii contravenționale aplicabile utilizatorilor în cazul lipsei taxei de pod valabile este de 10 până la 20 de ori contravaloarea unei treceri pentru respectiva categorie de autovehicule

Cum plătești taxa de pod Fetești, prin SMS sau la benzinării. Amenda este usturătoare

Pret taxa de pod Fetesti

Taxa de pod Fetești- Cernavodă, plata online - Pașii de urmat

Plata online pentru taxa de pod Fetești – Cernavodă se poate face pe site-ul taxadepod.ro, site autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și care nu percepe niciun fel de taxe suplimentare.

Pentru a plăți taxa de pod Fetești – Cernavodă pe taxadepod.ro nu este nevoie să ai un cont, ci trebuie să urmezi câțiva pași:

  • alege metodă optimă de plată (prin cârd bancar sau prin transfer bancar – ordin de plată);
  • introdu datele de facturare (persoană fizică sau juridică, adresă), detaliile autovehiculului (însemnul de stat, numărul de înmatriculare, seria de sașiu) și datele tale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail);
  • bifează căsuță “Termeni și conditii”, apoi apăsa “Plătește”.

Taxa de pod Fetești- Cernavodă în benzinării

O metodă bună, dar nu foarte rapidă, este plată taxei de pod la benzinăriile OMV PETROM, MOL ROMÂNIA, ROMPETROL, MOL RETAIL COMERȚ, ȘOCAR. În acest caz, taxa poate fi achitată înainte de trecerea peste podul de la Fetești, dar și după trecerea, până la oră 24:00 a zilei următoare.

Plata taxei de pod, direct, la punctele de trecere

O altă metodă este plata taxei de pod direct la punctele de trecere, unde se poate achita cash contravaloarea taxei.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reaminteşte că prin portalul web www.erovinieta.ro se pot verifica plăţile efectuate şi perioadele de valabilitate, precum şi trecerile prin staţia de taxare Feteşti (pe benzile marcate 'e-tarif').

Cod Rutier 2019: ce pățești în România dacă ai permisul suspendat și ce ți-ar permite legea... Au apărut anvelopele care nu vor mai face niciodată pană. Cum arată pneurile fără aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x