Antena Căutare

Dacia Duster cu şenile, în dotarea Jandarmeriei Române | Foto

Dacia Duster pe șenile este noua mașină din dotarea Jandarmeriei Române, urmând a fi folosită pentru situații excepționale.

Dacia Duster pe șenile este noua mașină din dotarea Jandarmeriei Române, urmând a fi folosită pentru situații excepționale.

Dacia a lansat Dacia Duster varianta cu șenile, model ce se poate deplasa pe cele mai dificile terenuri, fiind o mașină specială pentru situații excepționale.

Roțile, ce pot fi montate în aproximatiiv 30 de minute, pot fi schimbate cu șenile și viceversa, ceea ce îl face modular și extinde capabilitățile. Sistemul cu șenile e gândit pentru modelul 4 x 4 și costă aproximativ 10.700 de euro.

Dacia Duster cu șenile pentru Jandarmeria Română

Jandarmeria Română folosește un astfel de automobil, dar noua Dacia este utilă și pentru Jandarmeria Montană sau SMURD.

De asemenea, Dacia Duster cu șenile poate fi folosit în agricultură, armată, dar şi industria hotelieră. Se poate merge cu el pe zăpadă, prin noroi sau nisip. Producătorul acestor dispozitive susţine că o maşină 4×4 echipată cu aceste şenile poate parcurge cu uşurinţă orice tip de teren.

Banda de cauciuc montată pe aceste şenile are o lăţime de 350 mm şi maşina poate circula cu viteze de până la maxim 60 km/h. Fiecare dispozitiv cântăreşte 111 kg şi poate fi folosit într-un interval de temperaturi cuprins între minus 40 de grade şi 60 de grade.

Citește și :

Dacia Arkana, un fel BMW X4 low-cost. Cum arată și ce preț ar avea noul SUV

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019

Sursă foto: flux24.ro, auto-bild.ro

Google Maps afişează limite de viteză în România... Permisele de conducere ar putea dispărea. Reprezentanții României au participat la discuțiile de la Bruxelles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x