Antena Căutare

Dacia Duster, in sfarsit in off-road

La cateva luni bune de la lansarea modelului la Salonul Auto de la Geneva si de la drive-testul din Maroc, unde au fost prezentate cu precadere modelele 4x2, a venit in sfarsit momentul testarii lui Duster pe teren accidentat.

Curiozitatea daca unghiurile de atac si degajare, prezentate drept cele mai bune din clasa, pot face fata pe cateva trasee mai delicate a fost mare, dar raspunsul pe masura.

Trecand peste certa si mai de mult discutata incompatibilitate a motorului pe benzina, cu un cuplu neadecvat pentru drumuri in acest mediu, Duster a fost o surpriza socanta. Daca a fost pana acum catalogat drept un SUV compact care se poate descurca la nevoie in off-road, trebuie spus ca a abordat orice traseu cu aceeasi lejeritate ca modele infinit mai titrate, asta gratie excelentului sistem 4x4, care a scos masina in conditii grele de exploatare.

Ca o parere personala, cu motorul diesel de 1.5 dci (pana acum testat doar in versiunea cu tractiune fata) si cu niste cauciucuri adecvate, de firma, Duster poate reprezenta o optiune incredibil de facila pentru amatorii de off-road.

Citeste si Jurnalul National

Sursa foto: jurnalul.ro

FOTO! BMW X4 - urmatorul model al producatorului bavarez?... Nissan Murano: Hipopotamul balerin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x