Antena Căutare

Dacia se află printre cele mai căutate mașini din Marea Britanie pentru fiabilitate. Iată ce loc ocupă în top!

Dacia a cucerit topurile din Franța și Germania, iar acum impresionează și Marea Britanie prin fiabilitate. Iată ce loc ocupă Dacia în topul britanicilor, dar și ce dotări o reprezintă:

Dacia a cucerit topurile din Franța și Germania, iar acum impresionează și Marea Britanie prin fiabilitate. Iată ce loc ocupă Dacia în topul britanicilor, dar și ce dotări o reprezintă:

Din momentul în care a ajuns în UK, Dacia a înregistrat o creștere spectaculoasă în rândul vânzărilor. Ea apare pe podiumul mașinilor fiabile din Marea Britanie, alături de Tesla și Lexus.

Pe CarZZ.ro sunt peste 3.700 de mașini marca Dacia, scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Dacia ocupă locul 3 în topul pentru fiabilitate realizat de UK. Astfel, o mașină accesibilă nu trebuie neapărat să facă rabat de la fiabilitate, lucru pe care clienții britanici l-au apreciat cel mai mult.

Marca românească reușește să se remarce într-un top dominat de constructori cu renume în ceea ce privește fiabilitate, iar asta este și mai impresionant dacă ținem cont că Dacia este o marcă relativ tânără pentru piața din Marea Britanie.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Eliminarea timbrului de mediu a condus la vânzări record de automobile în luna februarie a acestui an!... Tot ce trebuie să știi despre despre programul Prima Mașină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x