Antena Căutare

Drive Test: Infiniti M30d - Alternativa japoneza

In sfarsit, exista o alternativa, si poti scapa de asocierea cu grupul format din proprietarii de E Class, Serie 5 si A6, intr-un mod simplu: sa-ti iei un Infiniti M. In acest fel, iti vei pastra rangul si epoletii, dar spre deosebire de restul turmei, vei fi un original, asta cel putin pana cand se vor vinde ca painea calda si le vei vedea pe toate drumurile. Chiar si asa, mi-as lua un Infiniti M doar pentru a vedea si cealalta fata a Lunii, si a simti pe propria-mi piele ca exista viata si dupa tripleta germana.

Bineinteles, pentru a face acest pas, domnii directori ar trebui sa aiba o oarecare deschidere pentru nou si inovativ. Pentru inceput, trebuie sa digere designul exterior, care este, fara indoiala, unul dintre cele mai puternice si sugestive din industrie.

Alegand liniile fluente in locul marginilor taioase, Infiniti M exprima putere si virilitate din orice unghi l-ai privi. In mod special, capota motorului aminteste de un finalist al unui concurs de culturism. Dar, asemeni unei papusi rusesti, marile surprize sunt in interior.

Calitatea fabricatiei este ireprosabila iar echipamentul standard este coplesitor. Sa le enumar aici mi-ar lua o gramada de timp si spatiu, asa ca mai bine dai click pe net si le rasfoiesti in voie. In schimb, vreau sa atrag atentia asupra catorva detalii pe care sigur le vei gasi la fel de incantatoare pe cat le-am gasit si eu.

CITESTE mai multe in TOP GEAR!

Porsche Panamera S Hybrid: Putere la consum!... VIDEO! Romanii sunt cei mai stresati soferi din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x