Antena Căutare

România, în stare de urgență! Examenele pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate pentru 30 de zile

România este în stare de urgență, iar odată cu instalarea acesteia au fost suspendate și activitățile de examinare în vederea obținerii permisului de conducere, probele teoretică și practică, la nivel național. 

România, în stare de urgență! Examenele pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate pentru 30 de zile
România, în stare de urgență! Examenele pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate pentru 30 de zile

Având în vedere faptul că numărul de cazuri de coronavirus crește de la o zi la alta, autoritățile au decis să suspende și activitățile de examinare pentru obținerea permisului auto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 184! În ce stare se află pacienții

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 184

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: șapte în Iași, două în Suceava, două în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița Năsăud și Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani.â

Leon Dănăilă, neurochirurgul care a vindecat 40.600 de oamenii: "Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună. Boala este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică."

De asemenea, din cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate și externate (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București).

În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

Programul Rabla clasic se lansează azi şi are cel mai mare buget din întreaga sa existenţă: 405 milioane de lei. Noutate... A început programul Rabla Clasic. Ce condiții trebuie să îndeplinească românii ca să primească 6.500 de lei de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x