Antena Căutare

FOTO! Ai fost la "Noaptea Fanilor TopGear"? Cauta-ti poza!

Luni, 14 martie, a avut loc cam cel mai tare eveniment din tara. Ba nu, din lume. Daca ai fost prezent, te invitam sa-ti cauti poza printre toate cate s-au facut.

Am pus in miscare forte nemaivazute pana acum ca sa organizam acest eveniment. La un moment dat, chiar credeam ca am exagerat. Asa ca ne-am decis sa renuntam la elefanti si la artificii si am adus la Plaza Romania trei masini, doua fete (imbracate superb in combinezoanele de curse ale clubului AMCKart Racing Team) si un Stig, care statea asa drept incat ai fi jurat ca era facut din carton.

Am avut si tombola la care s-au castigat ceasuri TopGear, genti de toaleta, seturi de baie cu Stig, genti de la Radio ZU, Cool Wall pentru acasa si multe alte chestii si chestiute.

Zece dintre cei mai avizi fani ai nostri au castigat la concursul nostru online cate un kit de supravietuire care continea o lanterna Stig, un pachet de cafea Lavazza si cele mai noi prezervative Durex. Din fericire pentru tot restul audientei, fetele de la Durex au impartit prezervative, pixuri si carnetele tuturor fanilor, ca sa nu se simta nimeni neprotejat.

Citeste restul si vezi o gramada de fotografii, poate chiar cu tine, pe topgear.ro!

Fabia RS impinsa la maximum pe coclaurii Marii Britanii... Ferrari 340 din 1950, vandut cu 3 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x