Antena Căutare

FOTO! Audi A5 DTM, pentru 2012

Audi A5 DTM a participat la o sedinta foto chiar in mediul in care isi va petrece cea mai mare parte din timp, adica pe circuit.

Acestea sunt primele fotografii cu noul membru din familia sportiva si profesionista Audi, care va avea o sarcina importanta, in primul rand pentru ca va trebui sa duca mai departe traditia inceputa de V8 Quattro din 1990 pana in 1992 si continuata apoi de A4 DTM, in perioada 2004-2011. In al doilea rand va trebui sa faca fata concurentei, care de asemenea va fi la un alt nivel.

Audi a ales pentru prima data un model coupe in locul unui autoturism cu cinci usi pentru competitiile internationale. Noul Audi A5 DTM - sau R17, cum il dezmiarda la nivel intern cei din echipa de productie - este realizat in colaborare cu divizia Audi Sport si va intra in actiune de anul viitor. Masina a fost proiectata pentru a indeplini trei conditii esentiale: sa fie o capsula sigura, sa aiba costurile reduse cu 40% si sa impresioneze prin aspectul exterior.

Audi A5 DTM are o structura realizata integral din fibra de carbon si un sasiu fabricat dintr-o combinatie speciala. Pentru dezvoltarea acestui proiect a fost responsabil managerul Audi Motorsport, Wolfgang Ullrich. Ca si predecesorul sau, A5 DTM foloseste un motor V8 care produce 460 CP (340 kW). Acesta este cuplat la o cutie de viteze cu sase trepte, actionata acum prin padelele din spatele volanului.

Martin Mühlmeier, manager la Audi Sport a declarat ca: "in trecut, Audi a avut solutii foarte inovatoare in special in domeniul aerodinamicii in DTM. Din moment ce aceste zone au fost supuse unor restrictii severe, solutiile bine detaliate vor fi de acum esentiale pentru obtinerea avantajelor in competitie."

Nu rata galeria foto, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

FOTO & VIDEO! Heide Performance Products Richard Petty Superbird... Despagubire RCA record: Peste 4 mil. de lei, platiti familiilor a doua fetite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x