Antena Căutare

FOTO! Chevrolet Camaro ZL1 se dezbraca

Chevrolet are ganduri mari cu ZL1. Dupa ce cu cateva zile in urma, ZL1 Coupe a scos un timp demn de un supercar pe Nurburgring (7:41'), acum, constructorul a dat publicitatii primele imagini cu versiunea cabrio.

Camaro ZL1 Convertible va fi animat de acelasi motor V8 supraalimentat de 6.2 litri gasit si pe Cadillac CTS-V, ce produce 580 CP si un cuplu maxim de 754 Nm.

Potrivit primelor informatii, ZL1 decapotabil va beneficia de suspensie activa, cu amortizoare controlate magnetic, de un sasiu intarit si de un sistem de control al stabilitatii avansat, cu "launch control".

Viteza maxima anuntata de contructor depaseste 300 km/h, ceea ce face din ZL1 Convertible cea mai fortoasa decapotabila din istoria General Motors.

Preturile masinilor, mai mari in Romania: Vezi unde sunt cele mai IEFTINE!... VIDEO! Trabantul, sarbatorit in Praga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x