Căutare Live

FOTO! Hiroko, masina MINUNE ce se... pliaza

O echipa de ingineri din Statele Unite a creat un autoturism foarte mic, de oras, care isi micsoreaza dimensiunile si mai mult prin pliere, relateaza BBC.

Masina se numeste Hiroko, are aproximativ 2,5 metri lungime si functioneaza pe baterii. In masina incap doua persoane, iar accesul in automobil se face prin ridicarea parbrizului de sticla, ce are functie de portiera.

In loc de volan, Hiroko are un joystick cu ajutorul careia este manevrata. Spatele masinii se pliaza, facand spatiu si pentru un al treilea pasager. De asemenea, rotile se invart la 360 de grade, Hiroko putand astfel sa fie parcata in cele mai mici spatii.

Productia a 20 de astel de masini a inceput deja in orasul spaniol Bilbao, primele modele urmand sa fie vazute pe sosele in 2013.

Foto: bbc.co.uk

VIDEO! Renault a inaugurat fabrica din Maroc... Porsche 911 GT3 RSR debuteaza la Sebring...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri