Antena Căutare

FOTO! Mini Cooper SD - "Tractorul" de curse

Daca vrei avantajele unui diesel, fara sa renunti la senzatiile de kart, MINI scoate din maneca nivelul de echipare Cooper SD. Distractia ramane pe lista.



Derivat din propulsorul de 1,6 litri, disponibil sub capota cumintelului One D, noul motor este conectat, in standard, la o transmisie manuala cu sase rapoarte, dar optional, se poate comanda una de tip automat. Nivelul de echipare Cooper SD aduce cu sine performante diferite, in functie de caroseria pe care va fi nevoit sa o traga dupa el.

Asadar, grasutul Countryman se va multumi cu o acceleratie de la 0 la 100 de km/h de 9,4 secunde si cu o viteza maxima de 195 de km/h, in cazul variantei echipate cu sistemul ALL4, in timp ce varianta cu tractiune fata va putea face sprintul in doar 9,3 secunde, inainte sa atinga 198 de km/h. Consumul mediu de combustibil va fi de 4,9, respectiv 4,6 l/100 de km, in functie de versiune.

MINI Cooper SD Clubman va pune la bataie o viteza maxima de 215 km/h si un demaraj de la 0 la 100 de km/h, realizabil in 8,6 secunde, in timp ce se va multumi cu doar 4,3 l/100 de km, consum mediu. Pentru zilele insorite, SD-ul cabrio ofera o viteza maxima de 210 km/h si un sprint 0-100 km/h de 8,7 secunde, in schimbul unui consum mediu de 4,5 l/100 de km. Insa cei care cauta esenta spiritului Cooper S, in combinatie cu o valoare modesta de consum, trebuie sa aleaga versiunea in trei usi.

Aceasta ofera distractia totala, datorita celor 8,1 secunde pana la 100 de km/h si a vitezei maxime de 215 km/h, in timp ce pretinde cel mai mic consum din gama: doar 4,3 l/100 de km. Cooper SD va debuta in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Sa nu spui ca n-ai fost avertizat.

Citeste si topgear.ro

FOTO! Renault Megane ia o doza de Monaco GP... FOTO! Top 6 masini de mici dimensiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x