Căutare Live

FOTO-Spion: Noul Opel Astra Cabrio se destainuie

Car-paparazzi au surprins in teste un Opel decapotabil cu fata de Astra GTC. Noul Astra Twin Top nu va ajunge insa pe strazi vara aceasta, ci abia anul viitor, versiunea finala nefiind definitivata inca.

Din poze, se vede clar ca partea frontala a viitoarei decapotabile este identica cu cea a GTC-ului, formele sculpturale, modelate cu mare precizie, dand o nota dramatica liniilor netede si impetuoase, specifice unei versiuni coupé. Pana si portierele ample sunt la fel, cu tot cu rama. Iar motivul taisului specific limbajului de design Opel este utilizat la fel ca in cazul modelului Insignia.

De la jumatatea masinii spre spate insa, lucrurile nu mai sunt asa de limpezi. In spatele scaunelor fata, se vede un roll-bar, ceea ce inseamna ca structura nu a fost inca definitivata. Iar gurile rele spun ca noul Astra Twin Top s-ar putea intoarce la acoperisul textil, pentru a fi mai usoara si mai economica.

Dar linia lunga a portbagajului prototipului "spune" ca nici varianta pavilionului amovibil rigid nu a fost neglijata.

In lipsa informatiilor oficiale insa, nu putea decat sa facem fel si fel de speculatii.

Foto: wcf.com

Volkswagen Aqua, masina viitorului, creata de un chinez!... BMW da cerculete on-line: E cel mai tare brand in comunicarea pe Facebook...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri