Antena Căutare

FOTO-Teaser: Hyundai i40 sedan, inlocuitorul lui Elantra

Constructorul coreean Hyundai a dat publicitatii prima schita a noului model i40 sedan, ce va lua locul berlinei de clasa medie Sonata. Masina va fi prezentata, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Barcelona 2011, ce isi deschide portile pe 12 mai.

Hyundai i40 sedan are o identitate pur europeana, acesta fiind desenat si conceput la centrul Hyundai pentru Cercetare si Dezvoltare din Rüsselsheim, Germania si reprezinta urmatorul pas al evolutiei limbajului de design unic al companiei, denumit „sculptura fluida."

ADN-ul designului „sculptura fluida", ce foloseste linii inspirate de natura pentru a crea o imagine exterioara dinamica, a fost introdus prin concept-ul Hyundai "ix-onic", in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2009. De la debutul sau, „sculptura fluida" a fost tema de inspiratie a tuturor modelelor Hyundai, inclusiv ix35 si ix20.

Modelul i40 nu se bucura doar de un design atragator, ci si de un nivel ridicat de confort interior, cu un ampatament de 2.77 metri, oferind cele mai mari dimensiuni din clasa in materie de spatiu pentru cap (1.025mm), umeri (1.455mm) si picioare (1.170mm).

Printre motorizarile oferite se vor afla un 1.7 diesel CRDi (acelasi de pe ix35) si un benzinar de 1.6 GDI.

VIDEO! Sfaturi pentru soferi pe timp de ploaie... Audi renunta la R4 si amana A2 pana in 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x