Antena Căutare

FOTO! Tuning BMW Seria 7

Dupa ce i-a aruncat in bratele baietilor rai pe Mercedes-Benz si pe Bentley, Wald International pune eticheta Black Bison pe un BMW Seria 7. Alb.



2010/11/27//152572-9154.jpg

Ultima lovitura a celor de la Wald International pare sa fie si cea mai ostentativa. Dupa ce i-a aruncat direct in bratele baietilor rai de oras pe Bentley Continental Flying Spur, Mercedes E Class si chiar si pe S Class, programul de tuning Black Bison revine, lovind de data aceasta in cel mai mare motiv de mandrie al bavarezilor. Nu este vorba nici in cazul asta despre bere, ci despre BMW Seria 7.

Masina a primit un kit exterior total nerecomandat spargatorilor de banci. Chiar si cu silueta lui de balena alba, Seria 7 nu parea destul de opulent pentru samuraii de la Wald, asa ca tunerii au gasit repede bare de protectie cu prize de aer redesenate si nelipsitele LED-uri de zi, iar in laterale, pragurile vor contura silueta robusta a limuzinei.

2010/11/27//152573-9156.jpg

La partea din spate evacuarile cu tevi de esapament ingemanate este integrat in designul barei de protectie. Pentru ca lucrurile sa fie clare, de fiecare data cand BMW-ul trecut prin mana celor de la Wald va parca in fata cazinoului, Seria 7 va folosi jante Renovatio de 22 de inchi. Dupa ultimul sau hit, Wald ne dovedeste ca nu conteaza ce culoare are masina ta, daca in sufletul tau zace un bizon negru, plin de el.

Citeste topgear.ro

Premiera: un Audi TTS a urcat fara sofer 20 de km pe munte... Soferii europeni cauta 18 zile intr-o viata un loc de parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x