Antena Căutare

Premiera: un Audi TTS a urcat fara sofer 20 de km pe munte

Audi a dat lovitura: a reusit sa echipeze special un model TTS astfel incat acesta sa mearga fara sofer 20 de kilometri pe varful unui munte din Colorado, SUA, distanta in care a intalnit nu mai putin de 156 de curbe.

Evenimentul s-a produs cu ocazia cursei Pikes Peak International Hill Climb, care se desfasoara anual in Colorado si la care participa zeci de masini si motociclete din intreaga lume.

2010/11/26//151828-audi2.jpg

Masina a fost construita impreuna cu Volkswagen Electronics Research Lab si Universitatea din Stanford si a avut nevoie de 27 de minute pentru a parcurge distanta, in mod normal o masina cu sofer parcurgand aceeasi distanta in 17 minute.

Mai mult, acolo unde suprafata a permis, Audi-ul TTS special echipat cu un program de soft (algoritmi) a atins viteza maxima de 75 de kilometri pe ora.

Foto: autoblog.com

Razboi eco: Chevy Volt, mai econom decat Toyota Prius?... FOTO! Tuning BMW Seria 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x