Antena Căutare

FOTO & VIDEO! DTM AMG C-Coupe este pregatit sa alerge in sezonul 2012

Dupa ce a fost lansat Audi A5 DTM, iti spuneam ca va avea de luptat impotriva unei concurente puternice. In acel moment ne-am rezumat in special la BMW M3 DTM, dar la Salonul Auto de la Frankfurt a mai aparut un rival complet nou: DTM AMG Mercedes-Benz C-Coupe, care va alerga in sezonul 2012. Masina s-a lansat cu fast in prezenta lui Michael Schumacher si Nico Rosberg, iar in cele ce urmeaza iti propunem sa cunosti mai multe lucruri despre ea.

In primul rand, DTM AMG Mercedes-Benz C-Coupe are un sasiu realizat din fibra de carbon si o cusca de protectie realizata din otel foarte rezistent. Masina are sase zone pentru absorbirea energiei in cazul unui impact, pentru a-l proteja pe pilot din toate partile. DTM AMG C-Coupe il va inlocui pe AMG Mercedes-Benz C-Class, care a fost activ in competitiile DTM timp de 27 de ani si a inregistrat 84 de victorii in cele 156 de curse.

Schumacher a declarat ca ″noul model Mercedes-Benz DTM arata fantastic, dar ceea ce mi se pare chiar si mai impresionant decat aspectul vizual al masinii este conceptul de siguranta nou cu elementele inovatoare si structura din fibra de carbon mult mai avansata in cazul unui impact. Acest standard de siguranta ridicat este exemplar si constituie, din punctul meu de vedere, valoarea de referinta pentru cursele de turisme″. Nico Rosberg a spus printre altele ca masina ″arata foarte bine si personal apreciez finisajul cromat.″

Daca vrei mai mult, ar trebui sa arunci o privire la video, dar si la galeria foto preluata de pe topgear.ro si eventual sa ne spui si noua ce parere ai despre masina.



sursa: topgear

FOTO & VIDEO! Stratos. Lancia Stratos... FOTO! Editie Maybach cu parfum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x