Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Suedezii il imbraca pe Smart

Smart va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt rezultatul colaborarii cu o companie suedeza din domeniul vestimentar, denumita WeSC (We are the Superlative Conspiracy). Modelul va fi un ″smart fortwo Brabus tailor made by WeSC″ si alaturi de acesta se vor lansa si castile pentru smart de la WeSC. Totusi, pe noi ne intereseaza masina, asa ca ne vom opri putin asupra ei.

Brabus fortwo este vopsit intr-o nuanta de auriu mat in mare parte, dar si cu unele zone decorate cu vopsea lucioasa. Setul de jante din aliaj a scapat de masacrul pal si au ramas in continuare vopsite cu negru. De asemenea, interiorul a ramas asa cum l-au lasat cei de la Brabus atunci cand smart fortwo a plecat de la ei. Nici performantele nu au fost modificate, asa ca este firesc sa te intrebi : ce naiba s-a schimbat la masina asta in afara de culoare ?

Ar fi un ornament placat cu aur in forma de cal pe care il vom vedea in locul ″nucii″ din capatul levierului pentru cutia de viteze, pe care nu-l vei putea gasi la niciun dealer. Apoi, pe lista s-ar mai afla si cateva embleme. Poate vei descoperi si alte chestii prin intermediul acestui filmulet din timpul procesului de productie de mai jos.



Nu rata nici galeria foto preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

FOTO! Francezul Megane RS 250, modificat de britanici... Primele imagini! Noul Hyundai i30 se destainuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x