Antena Căutare

FOTO! Francezul Megane RS 250, modificat de britanici

In urma cu ceva timp, Renault ne-a aratat un Mégane RS 250 Monaco GP, intr-o editie limitata. Acum, britanicii de la RS Tuning prezinta pachetul ″Stage 2″ pentru un Mégane RS 250 mai picant.

Pachetul include in primul rand mai multa putere pentru motorul de 2.0 litri, care beneficiaza acum de 316 CP si 488 Nm. Asta inseamna mai mult in comparatie cu 247 CP oferiti standard si 340 Nm.

Pe langa modificarile la unitatea centrala a motorului, tunerul a adaugat printre altele un intercooler performant de la Forge Motorsport si un sistem de evacuare realizat din otel inoxidabil de la Milltek. RS Tuning nu a anuntat nimic despre noile performante.

Standard, Renault Mégane RS 250 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,1 secunde, dar dupa interventia tunerului ar trebui ca datele problemei sa se schimbe, sau pachetul Stage 2 ar fi o chestie la fel de inutila ca un costum de baie la Antarctica.

Pachetul propus de RS Tuning costa 2.507 de Euro, dar pretul asta include un catalizator pe care nu ai voie sa-l utilizezi decat pe circuit. In schimb, pentru 2.850 de Euro, elementul care te face ilegalist dispare, iar masina poate sa fie folosita pe drumurile publice.

Nu rata galeria foto, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

VIDEO! Cel mai frumos, zgomotos si scump ambuteiaj din lume... FOTO & VIDEO! Suedezii il imbraca pe Smart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x