Antena Căutare

Te poate costa scump! Greșeala pe care o fac toți șoferii, fără să își dea seama!

Atenție, români! A ieșit la iveală care este greșeala pe care o fac șoferii, fără să își dea seama! Din păcate, riscul de-a se produce o tragedie este uriaș! Ce trebuie să afli și despre ce greșeală este vorba?

Atenție, români! A ieșit la iveală care este greșeala pe care o fac șoferii, fără să își dea seama! Din păcate, riscul de-a se produce o tragedie este uriaș! Ce trebuie să afli și despre ce greșeală este vorba?

Șoferii din România trebuie să știe exact la ce pericole se expun atunci când sunt la volan. Neatenţia este una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere! Iar statisticile nu sunt deloc încurajatoare. Jumătate dintre şoferii români scriu mesaje pe reţelele sociale în timp ce conduc. Alţi 60 la sută vorbesc la telefon. Unii, fără handsfree.

Situaţia este alarmantă mai ales că aproape jumătate dintre şoferii români, care au participat la acest sondaj, au spus că li s-a întâmplat să nu vadă pur şi simplu un pieton la timp pentru că nu erau atenţi la trafic!

Aproape un sfert dintre ei chiar au pierdut controlul maşinii. Unul din doi şoferi a recunoscut însă şi că scrie mesaje când e la volan, iar șase din zece au spus că vorbesc la telefon fără "handsfree".

Mobilul nu este însă singurul care distrage atenţia. Patru din zece şoferi au spus că beau, fie şi ocazional, cafea la volan. Iar jumătate dintre cei chestionaţi chiar mănâncă în timp ce conduc, pentru unii fiind chiar o practică zilnică. Conturile de social media pot duce şi ele la tragedii. Şi asta pentru că aproape doi din zece şoferi români declară că le-au accesat în trafic.

Însă nu doar şoferii sunt distraşi în trafic, ci şi pietonii. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect extrem de important!

Cea mai nouă metodă de a scăpa de RADAR! Niciun aparat nu-ți poate detecta mașina!... Anunț BOMBĂ pentru toți șoferii din România. Vor putea conduce și dacă sunt prinși BĂUȚI la volan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x