Antena Căutare

Iata cum arata viitorul taxi londonez: se numeste Nisssan NV200 si va fi electric

Vestitul taxi londonez va fi inlocuit in viitor de modelul NV200 de la Nissan. Dupa ce a ocupat New York, MPV-ul se pregateste sa cucereasca si capitala britanica. Pentru asta, vor face o oferta... electrica.

In partea de sud-est a tarii numite Marea Britanie se piteste un mic oras numit Londra. Probabil ca ai auzit despre el. In perioada aceasta gazduieste un mic eveniment sportiv.

In orasul asta mic numit Londra, toata lumea circula cu traditionalele „black cabs”: de fapt, aceste taxiuri transporta peste 300.000 de pasageri in fiecare zi si aduna câte 368 de milioane de kilometri in fiecare an (insumat, desigur).

Iar acum Nissan a facut publica viziunea sa asupra celebrelor „black cabs”: taxi-ul londonez NV200. Daca ti se pare cunoscut de undeva, nu te inseli: acesta este, in fond, acelasi MPV anuntat anul trecut ca viitorul taxi al New York-ului.

Citeste articolul complet pe site-ul TopGear

ATENTIE! TAXA DE INMATRICULARE, reintrodusa din toamna sub forma de TAXA DE POLUARE... "RABLA", reloaded: Incepe a doua sesiune 2012, cu 15.000 de tichete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x