Antena Căutare

În ce situații trebuie să porți mască în mașină. Raed Arafat, noi recomandări: ”Geamurile ar trebui lăsate întredeschise!”

Masca de protecție ar trebui purtată și în mașină, în anumite situații, potrivit lui Raed Arafat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență. 

În ce situații trebuie să porți mască în mașină. Raed Arafat, noi recomandări: ”Geamurile ar trebui lăsate întredeschise!”
În ce situații trebuie să porți mască în mașină. Raed Arafat, noi recomandări: ”Geamurile ar trebui lăsate întredeschise!”

În cadrul unui interviu, Raed Arafat a apreciat faptul că românii aleg să se deplaseze cu mașina personală, în ciuda faptului că traficul se aglomerează, întrucât în acest fel evită să se infecteze cu noul coronavirus.

”Faptul că oamenii au ieșit cu mașinile personale este un lucru bun, pentru că nu aglomerează transportul public în comun, în același timp, normal că asta înregunează circulația, dar de fiecare dată pentru fiecare chestie există un avantaj și un dezavantaj. Poate în această fază, cei care și-au folosit mașinile au limitat contactul cu alte persoane, au limitat posibilitatea de a fi infectați cu virusul, în cazul în care intrau în mijloacele de transport în comun aglomerate”, a spus Raed Arafat, potrivit Digi24.

„O pastilă în fiecare zi!” Medicamentul ce ar putea preveni infectarea cu noul coronavirus: „Și medicii din prima linie îl iau”

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că masca de protecție ar trebui purtată și în mașină, în anumite situații, iar geamurile ar trebui lăsate întredeschise, pentru ca aerul din mașină să circule.

”Ce vreau să subliniez e că dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă”, a spus Raed Arafat, care a adăugat că acest lucru este valabil și pentru călătoria cu taxi.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

Numărul persoanelor decedate de coronavirus a ajuns la 1124 în România

Până astăzi, 18 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1124 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Coronavirus în România, 19 mai 2020, Live Update. Patru noi decese cauzate de coronavirus, marți dimineață. Bilanțul morților a urcat la 1124

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți.

Poliţia Română: Opt şoferi au fost depistaţi circulând cu peste 200 de kilometri la oră pe autostrăzi, în weekend... Aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei, şi pentru autoturisme, şi pentru camioane/ La Nădlac maşinile aşteaptă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x