Antena Căutare

Jeep a revenit oficial in Romania

Dupa ce criza a lovit puternic industria auto din SUA, in 2009, italienii de la Fiat au facut o miscare indrazneata, achizitionand pachetul majoritar al Chrysler. "Mariajul" a decurs conform planului pana in prezent, iar incepand din aceasta tomna Jeep, unul dintre brandurile renumite ale Chrysler, va fi reprezentat in Romania de importatorul Fiat, Alfa Romeo si Lancia, AutoItalia Group.

Ca reprezentant oficial al Jeep in Romania, AutoItalia Group va incepe, din aceasta toamna, comercializarea intregii game Jeep asigurand, in acelasi timp, toata gama de servicii post-vanzare, atat pentru noile modele, cat si pentru cele existente deja pe piata.

Reteaua de concesionari a marcii Jeep, aflata in continua dezvoltare, cuprinde in prezent 7 showroom-uri: 3 in Bucuresti si cate unul in Constanta, Iasi, Cluj si Pitesti.

Flashback in istoria Jeep

Jeep a luat nastere in urma cu 70 de ani cand armata S.U.A a solicitat crearea unui automobil modern, cu totul special, care sa serveasca celor mai diverse scopuri in cele mai neprietenoase conditii.

Pe 15 iulie 1941 a fost produs astfel primul Jeep 4x4, un vehicul militar numit Willys Overland, devenit in scurt timp un adevart erou al celui de-al doilea Razboi Mondial atat datorita robustetii si versatilitatii uimitoare dar si datorita legaturilor emotionale care s-au creat atunci intre soldati si jeep'urile pe care le conduceau.

Ca efect, in 1945 a inceput productia de serie a primului autovehicul Jeep pentru uz civil, considerat de altfel si primul off roader modern din industria auto. In 1963, prin lansarea lui Jeep Wagoneer, Jeep a pus practic bazele segmentului SUV premium, adaugand eleganta si stil unor masini capabile de aproape orice si schimband astfel pentru totdeauna cursul industriei de profil si al modalitatii in care un automobil poate aborda provocarile din natura.

Sinonim cu libertatea, ca stare de spirit, si cu determinarea individuala de a depasi obstacole si de a te bucura de aventura cu incredere si fara constrangeri tehnice, Jeep a vandut pana in prezent peste 15 milioane de unitati, 6 milioane fiind inca active pe cele mai diverse drumuri, din intreaga lume.

Arta pe capote de Porsche 911 GT2... MAI vrea modificarea Codului Rutier: 90 de zile in ".Ro" pentru masinile inmatriculate in alte tari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x