Antena Căutare

Alertă printre șoferii din România! Vor primi AMENZI MARI chiar dacă nu sunt prinși de poliție!

Legea circulației ar putea deveni mai strictă. Ar putea fi aplicată o lege prin care poți fi pârât la poliție chiar și pentru o abatere minoră, doar pe baza înregistrărilor video, de la camerele de pe bord ale altor șofer

Legea circulației ar putea deveni mai strictă. Ar putea fi aplicată o lege prin care poți fi pârât la poliție chiar și pentru o abatere minoră, doar pe baza înregistrărilor video, de la camerele de pe bord ale altor șoferi. Nici nu vei știi cine te-a pârât.

Din cauza violenței în trafic și a încălcărilor voite a regulilor de circulație mult prea numeroase, se cer măsuri mai drastice. Deputatul USR Mihai Botez a depus un proiect legislativ care dă posibilitatea oricărui șofer să divulge infracțiunile și contravențiile din trafic folosind doar înregistrările camerelor video de pe bord. Dacă legea este implementată, polițiștii vor fi obligați să ia drept dovezi aceste filmări, dacă nu sunt trucate sau alterate în post-procesare.

Prin urmare, dacă ai montată o cameră video pe bord și surprinzi în timp real un accident sau o infracțiune, bătaie între șoferi etc., vei putea să trimiți înregistrarea poliției, cu detaliile aferente.

Filmarea ar putea fi încărcată direct pe site-ul Poliției și trebuie doar să completezi un formular cu o declarație pe proprie răspundere că filmarea respectivă este autentică și nu ai modificat-o în vreun fel.

Dacă ai doar oftică pe cineva și trimiți un clip falsificat prin care să incriminezi acea persoană nevinovată, vei fi tu cel sancționat.

Cum încearcă miliardarul Elon Musk să revoluționeze traficul urban, dar și să evite ambuteiajele. Ideea i-a venit când s... Lovitură pentru șoferii din România, în prag de sărbători! Ce se întâmplă cu taxa auto. Guvernul a făcut anunțul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x